Hardenberg

Hard voor Muziek zoekt muzikanten

Door de redactie

Hard voor Muziek zoekt muzikanten voor de 'Talentstage' op Strawberry Fields. Want kom jij uit deze regio en ben je 21 jaar of jonger? Dan krijg jij de kans om op 24 augustus op de 'Talentstage' te staan op het Strawberry Fields Festival in Dedemsvaart. Speel jij straks op hét festival van de regio; het Strawberry Fields Festival?

Simon Felix

Hard voor Muziek

Hard voor Muziek is in 2012 ontstaan toen Hardenberg 650 jaar bestond. Het initiatief ontpopte zich al snel tot een veelzijdige muzikale talentenjacht onder Hardenbergse jongeren en ouderen. Anja Dalhuisen, één van de grondleggers van het concept in 2012, pakt het project nu weer op vanuit Cultuurkoepel Vechtdal samen met Laura Bults van 'The Fellowship of Acoustics', medeorganisator van het Strawbery Fields Festival.

Talentontwikkeling

Eigenlijk is er weinig veranderd bij Hard voor Muziek. Talentontwikkeling staat nog steeds voorop en winnen is nog steeds niet belangrijk. Zoveel mogelijk talenten krijgen de mogelijkheid op het podium te klimmen, en samen of alleen hun muziek te laten horen. Daarnaast is verbinding erg belangrijk, want men helpt graag jonge muzikanten om zich aan elkaar te verbinden. Want hoe leuk is het om als gitarist vanuit je slaapkamer ineens met andere muzikanten van jouw leeftijd op een podium te staan! De doelgroep is wel een beetje aangepast, want Hard voor Muziek richt zich vanaf nu alleen nog maar op kinderen en jongeren uit de gehele regio.

Hoe doe je mee?

Bespeel jij een instrument, zing je, of speel je in een bandje? En deel je deze passie graag met andere muzikanten of publiek? Geef je dan op door te mailen naar info@hardvoormuziek.nl. Stuur een linkje mee van een filmpje of geluidsfragment van de betreffende act. Opgeven kan tot 20 juni. De exacte spelregels voor opgave vind je op www.hardvoormuziek.nl en op social media. Ervaring is niet belangrijk, want iedereen verdient een kans. Uit de inzendingen worden acts gekozen die mogen optreden tijdens de voorrondes op 27 juni en 4 juli. Op basis van deze twee avonden wordt besloten wie er allemaal op het Strawberry Fields Festival op 24 augustus mag spelen. De organisatie ziet je aanmelding graag tegemoet want elk jong muzikaal talent verdient een plek op het podium!