Hardenberg

GZG knokt zich naar volgende overwinning

Ingezonden

De veteranen van hockeyclub GZG uit Hardenberg mochten zondag 6 oktober thuis aantreden tegen Salland, een op voorhand lastige tegenstander. Het werd een fysieke wedstrijd waarbij GZG aan het langste eind trok en won met 4-1.

Na goed optreden van scheidsrechters Marien Deuten en Marijn Gelderblom begonnen beide teams rustiger te spelen. In de rust stond het 2-0 voor GZG door goals van Jaurik Roelfsema.

Na rust werd er mooi rond gespeeld wat resulteerde in kansen voor Coen Klijn en Arnold Prins. De keeper van Salland stond goed opgesteld, maar Erik Rijstenberg bewees direct dat zijn hoogte stage in Japan effect had gehad. Hij was alert en scoorde de verdiende 3-0. Niet veel later scoorde Gerald Hulzebosch na een knappe aanname en goede afronding zijn eerste goal voor de veteranen. Vlak voor tijd redde Salland de eer door de eindstand van 4-1 op het scorebord te zetten.

Een zwaar bevochten overwinning waardoor de drie punten recht op de Boshoek bleven. Zondag 13 oktober staat de streekderby uit bij de mannen van Coevorden op het programma. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer