Hardenberg

GZG dames 2 bestolen van 2 punten.

Ingezonden

Vol goede moed, met de eerste winst op zak van vorige week, begint dames 2 erg sterk. De bal is bijna continu op de helft van Twente. De dames opereren als een goed lopende machine en ze zijn erg gevaarlijk voor het goal van de tegenstander. De bal wil er alleen het eerste kwart niet in.

Het tweede kwart begint ook voorspoedig. De tegenstanders van Twente hebben echter beangstigend goede slagen in de armen en schieten de bal erg hard naar voren.

In het tweede kwart gaat het mis en krijgt een speelster van GZG de bal vol op haar knie en moet het spel verlaten. De dames van GZG krijgen hierdoor juist vleugels en zijn, mede voor hun geblesseerde medespeler, nog meer gedreven de winst naar zich toe te trekken. Na de rust valt dan ook de eerste goal voor de Hardenbergse dames. In het laatste kwart wordt Twente sterker. Twente scoort de 1-1 twee minuten voor tijd uit een strafcorner. De laatste twee minuten wordt er, ondanks de teleurstelling van de goal, nog volop gestreden voor de winst. Dit mocht echter niet baten.

Eén punt behaald, waar drie punten zeker op zijn plek was geweest voor de dames 2 van GZG.