Hardenberg

Groot Theaterconcert met drie koren

Door de redactie

De Bargzangers uit Lemele, De Loo en Drosten Singers uit Dalen en De Sjompiesingers uit Gramsbergen verzorgen op vrijdag 1 november vanaf 20.00 uur een groot theaterconcert in theater De Voorveghter in Hardenberg.

Na het daverende succes van de theateruitvoeringen in 2015 en 2017 gaan deze drie koren opnieuw een theaterconcert verzorgen. Dergelijke koren zien we overal op jaarmarkten en festivals en dergelijke, maar zelden in een theater. Deze avond kunt u zich volledig onder laten dompelen in de weldaad van vrolijke meezingers, emotionele zeemansliederen, gevoelige Ierse ballades en Duitse schlagers. Ieder koor is uniek in zijn soort en daardoor ontstaat er een zeer gevarieerd programma wat van begin tot eind zal blijven boeien. Voor de liefhebbers een niet te missen kans voor een onvergetelijke avond.

Kaarten kosten 12,50 euro (inclusief garderobe en één koffie of thee bij binnenkomst). Kaarten bestellen kan via de reserveringslijn van het theater, 0523-280350 of via info@voorveghter.nl.