Kinderpersbureau

Groep 8 obs Cantecleer op schoolkamp

Door de redactie

Maandag 27 mei was het weer zover. Groep 8 ging op schoolkamp lekker op de fiets naar kampeerboerderij Heesink in Nutter. Om 10.00 uur vertrok de groep van 16 kinderen en 4 leerkrachten.

Door Esmee Tuin

Na een lange maar leuke fietstocht kwamen we aan bij Heesink. Na de middaglunch konden we midgetgolven en zwemmen. Avonds geen 'macaroni' op het menu maar pannenkoeken en dat lusten we wel. Na het avondeten gingen we het bos in voor een spel Levend Stratego.

De volgende ochtend om 8.00 uur alweer uit bed voor het ontbijt. Want er stond weer veel op het programma. Eerst naar Cosmos, waar dingen leerden over de sterren, later naar Ootmarsum voor een speurtocht. Avonds een BBQ bij juf Lianne. Weer terug bij de kampeerboerderij was het tijd voor de Bonte Avond met aansluitend een disco.

Woensdag alweer de laatste dag. Na het ontbijt spullen inpakken zodat die weer naar school konden worden gebracht. En wij gingen nog naar Soccer Inside in Tubbergen, om een bumbervoetbal toernooi te doen. Na al het leuks moesten we weer op de fiets naar huis.

Het waren superleuke dagen, dank je wel juffen en meester.