Hardenberg

Gratis webinars voor verenigingen en stichtingen

Door de redactie

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen het verenigingsleven. Daarom nodigt Rabobank Vaart en Vechtstreek bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit om 'online' aan te sluiten bij (een van) drie interactieve webinars die tot stand zijn gekomen in samenwerking met NOC*NSF.

De webinars zijn gericht op Communiceren (20 mei), Ledenbinding (25 mei) en Financiën (25 mei). Oftewel actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor verenigingen en stichtingen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je meteen aan de slag kunnen binnen jouw club. Alle webinars starten om 20.00 uur tot 21.30 uur.

Schuif aan en schrijf je in

Rabobank Vaart en Vechtstreek nodigt bestuursleden van verenigingen of stichtingen dan ook graag uit om aan te sluiten bij een van de georganiseerde webinars. Meedoen? Schrijf je dan in. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/vvs en kijk onder het kopje Actueel.

Welke webinars?

Op 20 mei: Communiceren, juist nu! Maar hoe?

Tijd: 20.00-21.30 uur

Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en man. Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond)

Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

Op 25 mei: Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)

Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Op 25 mei: Financieel gezond de crisis door

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)

Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer