Hardenberg

Gratis bezorgservice Stad Hardenberg

Door de redactie

Winkelstad Hardenberg heeft een eigen bezorgservice. Karin en Robert Prins van Prins Sport hebben één van hun bestelauto's hiervoor beschikbaar gesteld en deze is omgezet in de huisstijl van Stad Hardenberg.

Deze auto zul je regelmatig door de regio zien rijden! Winkelstad Hardenberg doet er hiermee alles aan om haar consumenten snel te kunnen leveren in tijden dat een groot deel van de winkels noodgedwongen haar deuren heeft moeten sluiten. "Wij rijden vanuit Prins Sport toch dagelijks rond in de regio en we horen heel vaak de slogan Samen Sterk en dan is het ook mooi om dit zo op te pakken, vandaar dit idee", aldus Robert Prins. "Met de verlenging van de lockdown hebben we als winkelstad Hardenberg wel door dat het lokaal aanschaffen ontzettend belangrijk is en doordat wij onze eigen bezorgservice hebben kunnen wij sneller bezorgen dan online en kan het dezelfde dag of een dag later al bij de klant aanwezig zijn. Je hebt én lokaal en het nog eens sneller in huis, dat zijn toch wel de voordelen van die bezorgservice".

Stad Hardenberg cadeaubonnen online

Vanaf woensdag 13 januari is het mogelijk om de Stad Hardenberg cadeaubonnen online te kopen via winkelstadhardenberg/cadeaubon. InformatiePunt regelt alle bestellingen en betalingen. Ook de cadeaubonnen kunnen via de bezogservice worden thuisbezorgd op dezelfde dag of een dag later.