Hardenberg

Grand Old Country met The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne

Door de redactie

Vrijdag 11 oktober zijn de mooiste countryklassiekers te horen in theater De Voorveghter. De samenwerking van The Blue Grass Boogiemen met Cor Sanne brengt een gezelschap van vijf muzikanten op de been. En hoe. Ze hebben een ongekende passie voor de hartverscheurende muziek uit het gouden tijdperk van country en rock-'n-roll.

De club schaart zich rond een oldtime microfoon en voert het publiek terug naar de jaren vijftig en zestig. De hoogtijdagen van muzikanten als Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Merle Haggard, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson en Roy Orbison. 100% akoestisch én authentiek wat instrumentatie en zang betreft. En met kleding die zo uit een oude Amerikaanse film lijkt te komen. Want Grand Old Country is een hartzaak, zo puur krijg je het nergens.

Kaarten

Kaarten voor Grand Old Country, de aanvang 20.15 uur, zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.