Hardenberg

Gramsbergse brengt gedichtenbundel uit

Door de redactie

Onlangs is de tweede gedichtenbundel van Claudia Sadiek verschenen. Claudia vindt het leuk om met taal bezig te zijn. Haar gedachten op een vindingrijke manier te verzamelen op papier. In haar tienerjaren begon zij eerst met het schrijven van songteksten, eerst in het Engels later in het Nederlands.

De songteksten veranderden in korte liefdesgedichten. Die expressies heeft Claudia verwoord en vastgelegd in haar eerste gedichtenbundel 'Het Gevecht'. Zij wilde graag fysiek haar poëzie in boekvorm hebben. In 2010 heeft Claudia haar bundel, waar zij haar creativiteit in kwijt kon, uitgegeven in eigen beheer.

Haar tweede bundel 'Herkenbare Letters Op Papier' is een boekwerk vol bevindingen. Een bundel waarbij de hersenen actief gestimuleerd worden, de lezer wordt aangezet om na te denken. Zoals één ieder waarbij de jaren zichtbaar worden, gaat het leven niet ongezien voorbij en heeft elk persoon iets ondervonden. Haar expressie in deze bundel kan wellicht bij de lezer een frons, een lach, een traan, een schreeuw, een vraag of misschien zelfs een discussie oproepen. Aan één ieder de keus! Nieuwsgierig geworden of haar gedachten ook die van u zijn? Kijk op: claudiasadiek.auteursblog.nl.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer