Hardenberg

Gramsberger Classic TT 2020 afgelast

Door de redactie

De Gramsberger Classic TT die op de agenda stond voor zaterdag 20 juni 2020 gaat helaas niet door in verband met het coronavirus. Ze hebben gekeken naar een eventuele latere datum dit jaar maar hier zien ze geen mogelijkheden toe.

Omdat het circuit midden in agrarisch gebied ligt is een latere datum niet wenselijk in verband met de oogst en daarnaast zijn er teveel onzekerheden. Hierdoor heeft de organisatie moeten besluiten de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en weer in 2021 een nieuwe Classic TT te organiseren.

Datum Classic TT in 2021

De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor de Gramsberger Classic TT in 2021 is zaterdag 19 juni. Natuurlijk weer met dezelfde sfeer en gratis entree en ze hopen met veel enthousiast publiek.

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en daarnaast zetten zij zich in om de klassieke wegracerij voort te laten leven voor een zo breed mogelijk publiek. In 2020 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs: Ruben Bijman, Leon Stolte, Dylan Czarkowski, Mieke Abbink, Justin Fokkert en Loris Veneman. Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl.