Hardenberg

Gouden tijden Sun Records komen tot leven in De Voorveghter

Door de redactie

Op zaterdag 18 januari is er in theater De Voorveghter een swingend eerbetoon aan 'The Birthplace of Rock 'n Roll': Sun Records ¿ The Concert. Met muziek van B.B. King, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en Elvis Presley. Aanvang 20.15 uur.

Wim Lanser

Sun Records ¿ The Concert laat de gouden tijden van Sun Records in het theater weer tot leven komen. Deze zeer authentiek geproduceerde voorstelling mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld (!) met de officiële toestemming vanuit Sun Records, Memphis, Tennessee. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits!

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl en via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.