Hardenberg

Gouden Ster voor de Morgenster in Hardenberg

Door de redactie

De kinderen van gbs de Morgenster uit Hardenberg mogen genieten van een superverzorgde lunchpauze door het TSO-team. Hun aanpak wordt nu beloond met een Gouden Ster. Het team werkt aan de kwaliteit van de Tussen Schoolse Opvang (TSO) en mag daarom nu de Gouden Ster ontvangen voor hun fantastische werk, een beloning waar de hele school ontzettend trots op is.

Top aan deze TSO is dat het team van TSO-ouders en de coördinatoren uitstekend samenwerken met het schoolteam. Over en weer is er een goede overdracht en vertrouwen. Daarnaast komt vier keer per jaar het TSO-team bijeen bestaande uit TSO-ouders en een van de leerkrachten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de aanpak tijdens het overblijven besproken en samen naar nieuwe mogelijkheden gezocht. Door deze aanpak is de TSO de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de school, de kinderen én de TSO-ouders.

De uitreiking van de Gouden Ster vond plaats onder toeziend oog van alle kinderen en leerkrachten van de school. Tijdens de feestelijke bijeenkomst ontvingen de TSO-ouders een bos bloemen. Een mooi feest, felicitaties aan alle betrokkenen.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer