Twenterand

Goedverblijf.nl verkozen tot beste hotelaanbieder van Nederland

Door de redactie

Op donderdag 16 mei zijn in het Vondelpark CS in Amsterdam de beste en populairste reisorganisaties van Nederland bekendgemaakt tijdens de feestelijke Zoover Awards 2019. Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar mocht de award voor Beste Hotelaanbieder in ontvangst nemen.

Barbara Kieboom

De Zoover Awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. De reisorganisaties met de meeste stemmen (populairste) of de hoogste waarderingscijfers (beste) mochten tijdens de feestelijke uitreiking een Zoover Award in ontvangst nemen. Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. In totaal hebben meer dan 80.000 Nederlandse vakantiegangers hun stem uitgebracht op hun favoriete reisorganisatie. Goedverblijf.nl behaalde een 9.5 en wist hiermee de concurrentie Hotels.nl en Bebsy achter zich te houden. Goedverblijf.nl won deze prestigieuze award al eerder in 2016. Tijdens de verkiezingen in 2017 en 2018 werd een derde plek behaald.

Robin Schepers en Mathijs Korte van Goedverblijf.nl namen de prijs in ontvangst. "We onderscheiden ons doordat we een met een allround, hecht en (relatief) klein team werken waarbij persoonlijke benadering een belangrijke factor is", aldus Schepers. Accountmanager Mathijs Korte voegt toe "deze persoonlijke benadering komt niet alleen terug in het contact met onze gasten, maar zeker ook in de relatie met de hoteliers waarmee we samenwerken".

Het online boekingsplatform Goedverblijf.nl werd in 2012 opgericht door Robin Schepers uit Kloosterhaar. Sinds mei 2015 is het bedrijf gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij drie- en viersterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.

Barbara Kieboom