Ommen

Goedkope rijbewijskeuring senioren in Ommen

Door de redactie

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de Rijbewijskeuringsarts op 9, 23 en 30 november, 14, 21 en 28 december, 11 en 25 janauri en vervolgens minimaal twee keer per maand in het Gezondheidscentrum Ommen, Jonkheer van Nahuysstraat 66.

Informatie en een afspraak maken: Bent u abonnee van Carinova servicepakket dan neemt u contact op met Carinova, telefoon: 0900-8662. Bent u geen abonnee dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E 50,00 euro, medisch, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas 70,00 euro. Abonnees van Carinova servicepakket en leden van CNV/FNV/ouderenbonden krijgen 10,00 euro korting op bovenstaande prijzen.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden, deze is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van het CBR (per post of via de mail). De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.