Ommen

Goedkope rijbewijskeuring senioren in Ommen

Door de redactie

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 23 februari, 9 en 23 maart en vervolgens twee keer per maand in het Gezondheidscentrum Ommen, Jonkheer van Nahuysstraat 66.

Informatie en een afspraak maken: Bent u abonnee van Carinova servicepakket dan neemt u contact op met Carinova, telefoon: 0900-8662.

Bent u geen abonnee dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.

Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Abonnees van Carinova servicepakket en leden van CNV/FNV/ouderenbonden krijgen tien euro korting.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om tijdig een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.