Hardenberg

Goede nachtrust broodnodig voor goede weerstand

Door de redactie

Inmiddels is iedereen wel op de hoogte, het nieuwe motto is: Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Onder het mom hiervan, en alle andere (hygiënische) maatregelen is Bos Bedden in Nieuwleusen nog steeds open. Het leven gaat ondertussen wel door. Onze goede nachtrust blijft broodnodig. Het is is immers één van de belangrijke eigenschappen voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand. De medewerkers van Bos Bedden staan dan ook in goede gezondheid voor u klaar.

"Met onze ruim en sfeervol ingerichte showroom van maar liefs 3.000 m2 is het misschien nu wel het juiste moment om in alle rust te komen proefliggen. Adviseren en beleven kan bij Bos Bedden in alle rust en met gepaste maatregelen. Zo hebben wij voor iedere klant onder andere een eigen schone kussensloop klaar liggen en worden bedden met hoge regelmaat gereinigd. Daarnaast bieden wij private shoppen aan voor wie dat wil. Hiervoor kan eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust", aldus Lubertus Talen. "En dat is belangrijk, nu extra in deze tijd. Hier komt eerlijk, goed en onafhankelijk advies bij kijken waar wij ons van Bos Bedden juist enorm mee onderscheiden. Ons hele aanbod leveren en monteren wij gratis in onze ruime verzorgingsgebied en dat door onze eigen vakkundige monteurs".

Bos Bedden in Nieuwleusen is met zijn ruim veertig jaar ervaring en 3.000 m2 showroom de beddenspeciaalzaak in noord Nederland. Beleven, ervaren, proefliggen en onafhankelijk adviseren behoort tot onze eigenschappen met een no-nonsensmentaliteit.