Hardenberg

Goed voor elkaar

Door de redactie

Door de vergaande maatregelen in verband met het coronavirus wordt het dagelijks leven voor veel inwoners uit de gemeente Hardenberg moeilijker. Mensen ondervinden, naast praktische problemen zoals boodschappen doen of de hond uitlaten ook gevoelens van eenzaamheid en isolatie. Met het project 'Goed voor elkaar' wil de Stuw hulp bieden.

De Stuw wil er voor zorgen dat de hulpvragen en het hulpaanbod zo goed mogelijk bij elkaar gebracht worden en dat alle inwoners de hulp en ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben. Uiteraard doet de Stuw dit niet alleen, maar samen met inwoners initiatieven en lokale organisaties. Voor de komende periode opent de Stuw een speciale bereikbaarheidsdienst voor inwoners met hulpvragen maar ook voor inwoners met ideeën en initiatieven.

De sociaal werkers van de Stuw zijn zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur: telefonisch via 0523-267478; per mail via Goedvoorelkaar@destuw.nl; via WhatsApp 06-13286796. Goed voor elkaar is bedoeld voor mensen die: praktische hulp nodig hebben (denk aan boodschappenservice, hondje uitlaten, et cetera); behoefte hebben aan een luisterend oor door telefonisch contact, voor een praatje of een telefonisch maatje; voor wie iets voor een ander wil betekenen. Houd facebook pagina 'De Stuw Sociaal Werk' in de gaten voor de actuele informatie.