Hardenberg

Goed begin voor acroteam Gramsbergen

Ingezonden

Afgelopen zaterdag 18 februari werd er in Ter Apel de eerste C lijn wedstrijd gehouden.

Vier trio's van Gv Gramsbergen deden hier aan mee.

In de ochtendwedstrijd kwamen onze junioren team in actie. Voor beide teams was dit een grote stap om van de D junioren naar de C junioren te gaan. Van 1 combinatie oefening naar 2 oefeningen tempo & balans. Met het dubbele aantal tempo elementen moet moet je best wat beheersen.

Team Tessa Hekman, Ruth Roossien en Britt Belt mochten het spits afbijten. Helaas, bij hun eerste onderdeel stortte de handstandtoren in elkaar, deze hebben ze heel netjes weer opnieuw gedaan. Ze herpakten zich en lieten de tweede moeilijke toren beheerst zien.

Hun tempo oefening ging erg goed, hierdoor zijn ze als zevende geëindigd.

Team Laura Marsman, Amber Bruggink en Iza Reinders lieten twee hele goede oefeningen zien. Op hun tempo oefening kregen ze van de jury nog een groot compliment. Zij zijn keurig vierde geworden!

Smiddags kwamen de senioren teams in actie. Voor team Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman was dit de eerste keer in de senioren. Ze lieten goed zien dat ze op dit niveau thuis horen, met twee prachtige oefeningen zijn ze geëindigd op een vierde plaats met maar vijfhonderdste van de 3de plaats.

Het team Suzanne Heerkes, Corien Bakker en Isa Belt was ook goed in vorm. Ze hebben twee goede oefeningen laten zien met een artistieke score van bijna een 8

Zij mochten het podium beklimmen en een zilveren medaille in ontvangst nemen!

Al met al een hele goede wedstrijd voor de teams van Gv Gramsbergen. De volgende wedstrijd vindt plaats op 8 februari in ons mooie Gramsbergen!