Hardenberg

God is mijn Lied viert jubileum

Door de redactie

Op dinsdag 12 maart is het zestig jaar geleden dat in Sibculo het Christelijk Gemengd koor God is mijn lied werd opgericht. Ter gelegenheid hiervan geeft het koor op zaterdag 16 maart een jubileumconcert in het MFC De Horst te Sibculo.

Tijdens dit concert worden nummers ten gehore gebracht uit de oude doos, maar ook mooie nieuwe nummers. Zo zingen ze hits uit de jaren 1950 tot en met 2010, kortom een heel wisselend programma. Het koor zingt vooral geestelijke liederen maar ook wereldlijke liederen zingen ze met veel plezier. Het 38 leden tellende koor staat onder leiding van de enthousiaste dirigente Henny Hoedeman uit Vriezenveen. Henk Bakker zal het koor tijdens het jubileumconcert op de piano begeleiden. Aan het concert word bovendien medewerking verleend door het gastkoor Clavis uit Vriezenveen en door Sopraankwartet Vocunita uit Den Ham.

Iedereen die het concert wil bijwonen is van harte welkom op 16 maart in de Horst aan de Schoolstraat 4 in Sibculo. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang kunt u wel een vrije gift geven.