Hardenberg

G.MOLLINK WINT SNEL DAM TOERNOOI OP LAATSTE CLUBAVOND VAN SEIZOEN BIJ DE HAMMERDAMMER

Ingezonden

Op de laatste dag van het competitie jaar van de Hammerdammer staat zoals gewoonlijk nog een titel op het spel, en dat is de titel van het sneldamtoernooi.

Er wordt in twee poules van zeven gespeeld, en de messen werden dan ook geslepen, door loting word bepaald welke poel je komt en wie je tegenstanders zijn, en de beste twee van iedere poel gaat door naar de finale ronde, er word gespeeld met vijf minuten op de klok en bij iedere zet komt er vijf seconden bij.

Er ontstaan heel veel leuke partijen, waar bij een ieder zijn uiterste best doet om te winnen, en na de voorronden blijft het viertal die het sterkst zijn over en dat waren dit jaar G.Drent, H.Braakman, K.Meuleman en G.Mollink.

Deze mensen gingen nog de strijd aan in de finale ronde en deze was zeer spannend,K.Meuleman komt in de finale ronde te kort en blijft met een punt vierde van het toernooi,G.Drent en H.Braakman worden gezamenlijk tweede met elk drie punten, maar de grote winnaar van de avond is G.Mollink die met vijf punten het toernooi op de laatste clubavond verdient wint.

Verder wenst de Hammerdammer ieder een mooie zomer toe, en hoop een ieder weer gezond terug te zien in het nieuwe seizoen.

Tevens wil de Hammerdammer Café-restaurant Harwig bedanken voor elke keer maar weer hun gastvrijheid voor de club, ook het personeel die altijd voor ons klaar staat hartelijk dank daar voor.