Ommen

Gezellige vakantievoorpret op de Ommer Kampeerdagen

Door de redactie

Op 28 en 29 januari vinden de jaarlijkse Ommer Kampeerdagen plaats in de showroom Bravo Vouwwagenwereld, Haarsweg 87-89 in Ommen. Deze gemoedelijke, regionale kampeerbeurs staat garant voor twee gezellige dagen.

Organisatoren Robin en Jolanda Brakel hebben er weer heel veel zin in: "Het lijkt wel of de Ommer Kampeerdagen ieder jaar gezelliger worden. In onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. Dat is gemoedelijk, laagdrempelig en bovendien is de toegang gratis. We merken dat veel bezoekers deze presentaties en demonstraties aangenaam vinden. We kunnen nu al beloven dat er tijdens de negende editie weer veel te genieten valt".

Gratis vakantie

Voor de bezoekers is er een extra verrassing. Middels een leuke puzzel maken ze namelijk kans op het winnen van een veertiendaagse vakantie bij één van de deelnemende campings. Ook in het hoogseizoen, zonder verplichting. Kampeerliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers en kampeeraccessoires. Nieuw: fysiotherapie op de camping nodig? In het Vechtdal kan het. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met campings uit de omgeving en heerlijke streekproducten uit het mooie Vechtdal. Ook zijn er demonstraties op de Cobb barbeque door een professionele kok.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op zaterdag 28 januari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Op het gezellige terras is het goed toeven. Voor de kinderen is er een echte bioscoop, een schminkartiest en een kleurwedstrijd met prijzen voor een speelparadijs. De toegang, koffie, thee, diverse lekkernijen en parkeren zijn gratis.