Hardenberg

Gezellige middag bij De Zonnebloem

Door de redactie

Donderdagmiddag 27 juni organiseerde de activiteiten commissie van De Zonnebloem een gezellige middag voor haar gasten in het Uilennest. Vijftig gasten en vrijwilligers hadden zich opgegeven voor deze middag.

Voor deze activiteit heeft De Zonnebloem een bijdrage gekregen van de gemeente. De burgemeester had een uitnodiging ontvangen en gaf daar gehoor aan, hij nam alle tijd om met de gasten te praten. De gasten stelden dit zeer op prijs. De middag begon om 14.00 uur met koffie of thee en een plakje cake. Om 14.30 uur was er een optreden van het duo Tiz Nix. Het duo zong allemaal oude liedjes, er werd uit volle borst mee gezongen.

In de pauze was er een drankje voor iedereen, na de pauze was het weer tijd om met het duo Tiz NIx mee te zingen. Rond 17.30 uur kon genoten worden van een heerlijk Bourgondisch buffet. Om 18.30 uur kwam er een eind aan deze middag. De reacties van de gasten waren: een geweldige middag met een super buffet genietend van het eten met zovelen en een keer niet alleen te moeten eten.

Lijkt u de Zonnebloem ook wat, kijk eens op te site.