Hardenberg

Geslaagd koersbaltoernooi

Door de redactie

In de sporthal van de Klaampe in Westerhaar, werd door 16 teams op donderdag 21 februari gestreden om de wisselbeker tijdens het Twenterand KoersbalToernooi (TKT).

Reeds voor de tywaalfde keer heeft de werkgroep, bestaande uit Jeannet Langendonk, Wout Gritter en Albert Eising, de nodige teams gevonden die deel willen nemen en het programma voor de middag is daar op afgestemd.

De wisselbeker werd ingeleverd door Op Koers 2, zij hebben vorig jaar de eerste prijs in de wacht gesleept.

De eerste drie prijzen werden bekendgemaakt. De derde prijs ging naar Vriezenveen; de tweede prijs naar Westerhaar/ groep 1 en op de eerste plaats is Daarle geëindigd. Het team Daarle nam de wisselbeker in ontvangst en de andere vijf teamleden kregen een medaille; dit uitgereikt door Leo Dubbink van de Klaampe. In 2012 is Daarle ook al eens met de eerste prijs naar huis gegaan.

Ook koersbal spelen?

Mochten er nog mensen zijn die graag bij een koersbalgroep wekelijks of twee wekelijks willen spelen; meld je aan of vraag naar de mogelijkheden via Loes Leemrijse; welzijnscoördinator bij ZorgSaam Twenterand. Bereikbaar via 0546-481456 of per mail: lleemrijse@zorgsaamtwenterand.nl

Er zijn bij diverse groepen nog een paar open plaatsen. Voordeel van het spel is dat het bijna door iedereen gespeeld kan worden en het biedt ook veel ruimte voor gezelligheid en ontmoeting.