Hardenberg

GemeenteCup Hardenberg 2019 Jeugd

Door de redactie

Op zaterdag 1 juni werd er gevoetbald om de GemeenteCup 2019. Op het zonovergoten Westerpark van VV Mariënberg gingen de jeugdleden van de clubs uit de regio Hardenberg de strijd met elkaar aan in de categorie Jeugd onder 11 (JO11). Het werd een sportieve strijd waar veel pareltjes hun kunsten vertoonden.

De teams werden verdeeld over twee poules. In poule 1 ging de strijd om de eerste plaats tussen JCLE en DKB'44, waarbij eerstgenoemde lange tijd de beste papieren leek te hebben, echter werd de laatste wedstrijd verloren tegen Bruchterveld, waarna DKB'44 zich winnaar van poule 1 mocht noemen.

Ook in poule 2 was het ongemeen spannend, en het voetbal van alle teams was van een hoog niveau. De wedstrijd om de koppositie ging tussen JVC Dedemsvaart en HHC Hardenberg. Beide teams waren vastberaden deze pot te winnen, echter was het JVC Dedemsvaart die aan het langste eind trok met een 1-0 overwinning.

Na de prijsuitreiking was er een einde gekomen aan een gezellige en sportieve voetbalmorgen. Alle spelers gingen met een medaille naar huis als blijvende herinnering. Uiteraard werden alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor het mede organiseren en goed laten verlopen van de wedstrijden. De organisatie van de VV Mariënberg kan terugkijken op een goed en sportief verlopen toernooi. Een korte foto-impressie is te zien op www.vvmarienberg.nl.