Hardenberg

Geertjes/Broek wint familietoernooi Gramsbergen

Door de redactie

De familie Geertjes/Broek heeft zaterdag na een spannende finale de dertigste editie van het jaarlijkse Rob Ensink familietoernooi in Gramsbergen gewonnen. Ondanks dat de voorspellingen van het weer niet super waren, werd het toernooi afgewerkt met prima voetbalweer.

HERMAN VAN OOST

Er werd fanatiek gevoetbald om de wisselbeker door 34 teams. Maar ook sportiviteit en gezelligheid staan voorop bij dit toernooi. Hier probeerden ook veel teams een prijs mee te behalen. Er was een camping, er hingen verschillende spandoeken en er waren mascottes. Er was genoeg te beleven rondom de velden, er was een ballonnenclown, ook werd er door de kinderen gestreden om de penaltybokaal. Daarnaast kwam de geur van pizza en broodjes hamburger je al tegemoet als je sportpark het hoge holt op liep.

Na een spannende finale tussen de families Geertjes/Broek en Beenen/Dijk, die eindigde in een 1-1 stand, werden er penalty's genomen. De familie Geertjes/Broek nam die het best en werd zo winnaar van het toernooi. Achter de familie Beenen/Dijk eindigden de families Reinders en Schuldink/Kieft op de gedeelde derde plaats. Daarnaast waren er dit jaar veel teams die de strijd aan gingen voor de sportiefste of gezelligste familie. Het kiezen van de winnaars was niet makkelijk, daarom hebben er drie families gewonnen: de families Hulzebosch, Croezen en Snijders. Voor elk team was er nog een presentje in de vorm van een bierhouder met de naam van elke familie daarop. Na de prijsuitreiking was het tijd voor feest. DJ Jan Gerrits en Herman van Oost zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en zanger Eric van Klinken maakte het feest compleet. De volgende editie van het toernooi wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2020.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer