Hardenberg

(Geen) Kommertijd voor Elck Wat Wills

Door de redactie

Anders dan de tijd van het jaar misschien doet vermoeden is het voor Toneelvereniging Elck Wat Wills geen kommertijd. Al enige tijd is EWW druk doende met het repeteren van het nieuwe toneelstuk 'Komkommertijd', geschreven door Carl Slotboom.

Marie heeft met het oplossen van een kruiswoordpuzzel in de Story een volledig verzorgde vakantie op het platteland gewonnen en gaat hier samen met haar man Gerrit eens lekker van genieten. Tegelijkertijd arriveert Marion in het hotel en krijgt de kamer naast Marie en Gerrit toegewezen. De onhandige piccolo Frits wijst vervolgens diezelfde kamer toe aan het jonge stel Hans en Claudia. Als Gerrit via het sleutelgat van de verbindingsdeur tussen de beide hotelkamers ontdekt dat de vrouw die naast hem verblijft degene is met wie hij al enige tijd een affaire heeft, is er de nodige chaos. Als dan ook de hoteleigenaresse Josefien zich er mee bemoeit is de verwarring helemaal compleet.

Nieuwsgierig geworden naar hoe dit verder afloopt?

Zaterdag 2 november is de première van Kommertijd in Gebouw De Hoogenweg. 15 en 16 november speelt Elck Wat Wills in Theater De Voorveghter. Kaarten zijn te bestellen via de website www.ewwhoogenweg.nl of Gebouw Hoogenweg 0523-262681.

Voor Theater De Voorveghter zijn deze te bestellen via www.voorveghter.nl.