Coevorden

Ganzenmarkt 2020 in aangepaste vorm

Door de redactie

Gezien de huidige omstandigheden en de onzekerheid over de duur van de overheidsmaatregelen, zijn in goed overleg met de diverse organisaties de activiteiten tijdens Ganzenmarkt 2020 aangepast.

De Coevorder horeca zal op gepaste wijze, dat wil zeggen met in achtneming van de dan geldende coronarichtlijnen aandacht schenken aan Ganzenmarkt 2020. Houd hiervoor de regionale kranten en de facebookpagina's van de Coevorder horeca in de gaten. De warenmarkt en koopzondag gaan in aangepaste vorm door.

Kermis

In overleg met de gemeente Coevorden wordt geprobeerd om de kermis van woensdag 4 tot en met maandag 9 november onder de dan geldende coronamaatregelen door te laten gaan. Zowel in de attracties als op het kermisterrein worden diverse maatregelen getroffen conform de coronarichtlijnen.

Verkiezing

De Missverkiezing, Mini-Missverkiezing en de Mini-Misterverkiezing op maandag 9 november zijn afgelast. Ook het drijven van de ganzen naar de Markt zal dit jaar niet plaatsvinden. De huidige Miss Ganzenhoedster Natalie Massa, Mini-Miss Ganzenhoedster Norah Wessel en Mini-Mister Shahin Sanli zullen Stichting Ganzenmarkt Coevorden tot 8 november 2021 blijven vertegenwoordigen bij evenementen. Zo is in overleg met hun ouder besloten.