Kinderpersbureau

FROZEN 2 is uit!

Door de redactie

Woensdag 20 november ging Frozen 2 in première! Elyn ging ging er heen met Julia. Het was erg koud en mistig toen we naar de bioscoop reden, daarom was het fijn om lang in de bioscoop te zitten.

Door Julia Heij en Elyn Hakkers

Frozen 2 is een film van ruim anderhalf uur, maar er komt ook veel in voor. In het verhaal gaat het er om dat Elsa de krachten van het toverbos heeft wakker geroepen. En ze gaat daar met Anna, Olaf, Kristoff en Sven heen. Onderweg vertelt Olaf allemaal weetjes. Hij vertelde ook dat water geheugen heeft. Elsa geeft haar leven voor de waarheid van het verleden, maar wie gaat haar redden?

In de film zitten veel leuke liedjes. Frozen 2 heeft meer magie en is nog beter dan Frozen 1. Toen ik naar Frozen 2 ging was het heel rustig, maar dat kwam waarschijnlijk doordat ik er om kwart over 1 heen ging. En de film was in 3D!.Dan lijkt het pas echt alsof je erbij bent.

Frozen 2 is een heel ander verhaal dan Frozen 1. Het heeft wel te maken met de dood van hun ouders. Frozen 2 is soms zielig, maar kan ook grappig zijn. En dat maakt de film dus zo leuk. Frozen 2 is echt een voltreffer voor Frozenfans!