Hardenberg

Fotoshoot

Door de redactie

Primeur! Terwijl deze editie van De Toren wordt gedrukt zijn wij bezig met de fotografie voor ons nieuwste Kamst Magazine. De locatie? Middenin de jungle!

In maart en september ontvangen onze klanten het Kamst Magazine. Wij zijn hier altijd super trots op omdat we het magazine helemaal zelf maken. Van teksten schrijven, vormgeven tot aan fotografie. De grootste uitdaging is het vinden van een geschikte locatie. De maart-editie staat helemaal in het teken van het voorjaar en de zomer. Maar op welke locatie maak je in februari 'zomerse' foto's? Natuurlijk zijn er tal van mooie indoor-locaties te vinden. Zo fotografeerden we vorig jaar tussen de authentieke Volkswagen busjes bij Het Keverhuis in Emmen en al eerder in een oude textielfabriek in Almelo.

Soms maken we van de fotoshoot een extra bijzonder uitstapje. Zo gingen we in het voorjaar van 2016 naar Ibiza en afgelopen najaar naar Ierland. Fantastisch! Met name op het laatste magazine hebben we onwijs veel lovende reacties gehad.

Gezien het modebeeld zou een shoot tussen de bloemen, planten en dieren super toepasselijk zijn. Daarom hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en Wildlands benaderd. Er is een hele leuke samenwerking tot stand gekomen waarbij Wildlands maar liefst twee dagen haar deuren opent voor onze fotoreportage. De groene wereld 'Jungola' is o.a. het toneel voor de fotoshoot. Wij zien ons model Anneke al dobberen in het bootje op de 'Ribula River' met op de achtergrond prachtige olifanten. Nu hopen dat de olifanten op dat moment ook even in de lens willen kijken...

En achter de schermen? Een fotoshoot is behoorlijk intensief. Gelukkig is ons team super goed op elkaar ingespeeld. Al jarenlang werken we met hetzelfde model (Anneke) en dezelfde fotograaf (Rob). Natuurlijk wordt er super serieus gewerkt, maar ondertussen hebben we ook ontzettend veel lol. Voorbereiding is het halve werk. Voor de toekomst staat een fotoshoot in Marrakech op ons verlanglijstje. Wie weet!

Houd in ieder geval de brievenbus in de gaten. Op 8 maart valt het magazine op de mat bij onze vaste klanten.

Met hartelijke groet,

Vanessa Kamst

Kamst Mode