Hardenberg

Fotografeer een activiteit en win

Door de redactie

Vind jij fotograferen ook zo leuk? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van fotocollectief Hardenberg! Het fotocollectief heeft in samenwerking met Stad Hardenberg Promotie een fotowedstrijd uitgeschreven, waar iedereen aan mee kan doen.

Het doel van deze wedstrijd is om een zo leuk mogelijke foto te maken van één van de activiteiten en evenementen die van april tot september 2019 in en om stad Hardenberg georganiseerd worden. Dit mag met een fotocamera, maar ook foto's van smartphone zijn welkom. Een driekoppige jury beoordeeld de ingezonden foto's op compositie en originaliteit en kiest uit alle inzendingen twee winnaars. De eerste prijswinnaar ontvangt een Stad Hardenberg cadeaubon ter waarde van honderd euro, de tweede prijs is een Stad Hardenberg cadeaubon van vijftig euro. Elke maand zet het Fotocollectief Hardenberg een deel van de ingezonden foto's op haar website.

Doe mee en win

Doe mee, mail jouw foto naar fotocollectiefhardenberg@gmail.com en maak kans op Stad Hardenberg cadeaubonnen! Een overzicht van alle evenementen vind je op www.stadhardenberg.nl/evenementen of op de evenementenpagina in De Toren. Voor meer informatie en het reglement kijk op www.fotocollectiefhardenberg.nl.