Ommen

Foto expositie in de kleuren van de regenboog

Door de redactie

Stichting Expositiehuis Den Ham heeft een bijzondere zomertentoonstelling met werk van de Fotoclub Ommen georganiseerd.

De leden van Fotoclub Ommen komen eens per maand bij elkaar. Iedere maand is er een maandthema, waarvoor foto's worden gemaakt om te bekijken en om een top 3 uit te kiezen. Een bijzonder geslaagd maandthema was het fotograferen van bewust slechts één kleur in de foto. Dit leverde een prachtige verzameling foto's op van vrijwel ieder lid van de fotoclub. Deze foto's heeft men samengevoegd tot een bijzonder kleurrijke expositie.

Tijdens de expositie kunt u vanuit specifiek aangegeven plekken in de expositieruimte het verloop van de regenboogkleuren heel duidelijk zien.

Fotograferen-met-de-mobiel

Daarnaast zullen enkele leden van de club, door middel van een korte workshop, tips en trucs geven met betrekking tot het fotograferen met de camera die je meestal bij je hebt, namelijk de camera van je mobiel. Data, tijden, overige informatie en workshop-opgave verlopen via de website van de fotoclub, www.fotoclubommen.nl.

De expositie kunt u bezoeken in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham. Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur in de periode 10 juli tot en met 23 augustus. De toegang is gratis.

Marcel Koggel

Ralph Hamberg