Hardenberg

Formule1 show in theater De Voorveghter

Door de redactie

De Formule1 show met Olav Mol en Jack Plooij in theater De Voorveghter. De Formule1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden, dit mede dankzij Max Verstappen, die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. In De Formule 1 Show vertellen commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. Ze komen dinsdag 16 juli en dinsdag 26 november naar theater De Voorveghter. Voor 16 juli zijn nog een paar kaarten beschikbaar.

Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van de Formule1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders", aldus de mannen.

Kaarten

Kaarten voor de Formule1 show zijn te bestellen op de website van de Voorveghter, www.voorveghter.nl of telefonisch, 0523-280350. Ook zijn er tijdens de openingstijden aan de theaterkassa kaarten verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.