Hardenberg

Flyertekst voor groenste plek in de gemeente

Door de redactie

Tekstschrijfster met GROEN hart, schrijft flyertekst voor GROENSTE plek in de gemeente! Een vraag en aanbod ontstaan tijdens de Hardenbergse Beursvloer.

Monique Bruins Slot van de Tuinen Mien Ruys zocht iemand die de tekst zou kunnen schrijven voor een flyer voor de Tuinen Mien Ruys. Tijdens de Beursvloer Hardenberg (afgelopen februari) werd een match gemaakt tussen de Tuinen Mien Ruys en Marianne Vos van Foxtext uit Dedemsvaart. Tijdens de Beursvloer hadden Monique en Marianne al leuk contact en werd er druk overlegd.

Monique: "Heel fijn dat we via de Beursvloer zo snel in contact kwamen met Foxtext en we gelijk kennis konden maken. Daardoor konden we snel schakelen, met een mooie flyer als eindresultaat."

Na de Beursvloer schreef Marianne de tekst voor de flyer. Als leuke tegenprestatie kreeg Marianne de gelegenheid om, buiten de openingsuren, foto's in de tuinen te maken voor haar nieuwe website www.foxtext.nl.

Marianne: "Het was voor mij een leuke ervaring om via de Beursvloer, en dus met gesloten beurs, iets voor de Tuinen Mien Ruys te kunnen betekenen."

De Beursvloer Hardenberg werd onder andere door De Stuw en de Hardenbergse Uitdaging georganiseerd.

Verenigingen en stichtingen die vragen hebben kunnen contact opnemen met de Hardenbergse Uitdaging. Mail: contact@hardenbergseuitdaging.nl of bellen met Henny Zomer, 06-23 447110.