Hardenberg

Fluitman auto's nu in Hardenberg

Door de redactie

Is het weer tijd voor apk en/of onderhoud van uw auto? Dan bent u bij Fluitman auto's aan het juiste adres. Mijn naam is Age Fluitman en meer dan 15 jaar werkzaam in de autotechniek. Zes jaar geleden ben ik naast mijn baan als monteur/apk keurmeester Fluitman auto's gestart in Radewijk.

Een dienstverlenend autobedrijf waar alle automerken welkom zijn. Eerst alleen op de vrijdag, later steeds vaker ook in de avonden beschikbaar. Nu is het tijd om helemaal zelfstandig verder te gaan aan de Noorwegenweg 32 in Hardenberg.De bedrijfshal is ingericht als moderne werkplaats die van alle gemakken is voorzien. U kunt hier terecht met grotere voertuigen zoals campers of verlengde/verhoogde bedrijfsbussen, maar natuurlijk ook met uw personenauto of oldtimer. Wij beschikken over moderne diagnose apparatuur waarmee wij storingen kunnen uitlezen en wissen, onderhoudsmeldingen resetten en ventielsensoren kunnen uitlezen/programmeren. Hierdoor kunnen wij gericht en efficiënt de storing opzoeken en waar nodig repareren. Nu 6 dagen per week geopend, zo kan ik klanten de hele week voorzien van goede service en een goed advies. Iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur APK zonder afspraak.

Verder bieden wij onderhoud, reparatie en natuurlijk banden.

De zomer staat weer voor de deur, tijd voor de bandenwissel of een vakantie check. Voor nieuwe banden, zomer/all-season, kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Oldtimers zijn ook welkom bij Fluitman auto's. Hoe mooi is het om een auto uit de jaren 70/80 of soms zelfs nog ouder onder de huidige regelgeving met de oude technieken veilig op de weg te zien rijden?

Een open dag zit er (voorlopig) helaas niet in door de corona regels maar u bent als het weer mogelijk is van harte welkom om even binnen te kijken. Voor informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken, kijk op www.fluitmanautos.nl of bel 06-22792325. Om op de hoogte te blijven kunt u ook onze facebook pagina opzoeken en in de gaten houden.

Tot snel bij Fluitman auto's aan de Noorwegenweg 32 in Hardenberg!