Hardenberg

Festivaltijd in Stegeren

Door de redactie

Het opbouwen van het tweedaagse Outdoor Live Festival is gestart, het gras is gemaaid, het podium is in opbouw, de tenten worden momenteel geplaatst, de trailer uitgepakt en met alle weersomstandigheden wordt rekening gehouden door zowel zonnebrand als extra afdaken te klaar te zetten. Kortom de organisatie is druk met alle voorbereidingen voor het weekend van 12 en 13 juli.

Vrijdagavondprogramma

Vrijdag 12 juli aanstaande om 19.00 uur gaat het terrein open voor publiek, waar Bo Hudson om 20.33 aftrapt met blues. Zangeres Esther (van Ambush) en gitarist Rune spelen om 21.33 uur een halfuurtje rockklassiekers, waarna Bo en Esther samen verder jammen. Om 22.33 uur nemen Dennis en Jan het over met hun set unplugged rock. Om 00.00 uur zal de rust op het terrein en de slaap op de festivalcamping kunnen wederkeren.

Zaterdag

Wegens niet te voorziene omstandigheden kan de band RUV niet optreden op zaterdagavond de 13e. Voor de vrijwilligers van de organisatie was dat dit weekend even een tegenslag, maar ook weer snel opgelost. Er waren namelijk nog bands die wachtten op een uitnodiging, die graag in Stegeren wilden spelen. Met het boeken van No Wow, een echte festivalband met een heel eigen geluid, heeft de organisatie een prachtig alternatief gevonden.

Om 14.00 uur gaat het festivalterrein weer open, waar om 15.00 uur Felicia Westerhof de zaterdag opent. Om 17.00 uur zal Left of Centers de sfeer nog eens verhogen met een show van 1,5 uur. Om 20.00 uur speelt Ambush een Beth Hart tribute. No Wow start om 21.45 uur, waarna vanaf 23.30 Highway to Rosie met de AC/DC tribute het tweedaagse festival afsluit.

Camping

De festivalcamping is van vrijdagavond tot en met zondagmorgen geopend. Douches, toiletten en ontbijtjes zijn geregeld door de organisatie, blijven slapen is dus geen probleem voor wie een tent, caravan of kamper meeneemt.

unknown