Hardenberg

Feestelijke prijsuitreiking "Op de Hoogte" De Stuw geslaagd!

Door de redactie

De Stuw Sociaal Werk bestaat 25 jaar in 2019. Eén ding is al die jaren hetzelfde gebleven; samen maken we onze omgeving mooier. En dat viert De Stuw in het jubileumjaar graag met de inwoners van de gemeente Hardenberg. Door elkaar op de hoogte te brengen van alle mooie inwonersinitiatieven, zodat men van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren. Dertien initiatieven uit de hele gemeente Hardenberg hebben zich aangemeld voor "Op de Hoogte". Op de feestelijke avond van 5 september, welke gehouden werd in De Baron Dedemsvaart, waren ongeveer 90 genodigden aanwezig die vol spanning op de bekendmaking van de prijzen zaten te wachten.

Ieder initiatief werd op deze avond in het zonnetje gezet middels een "Wall of Fame" en ontving een mooi certificaat van deelname. Alle initiatieven zijn gebundeld in een boekwerkje en de eerste exemplaren reikte directeur Arthur Bouwmeester van De Stuw uit aan de jury. De onafhankelijke jury bestond uit wethouder Gitta Luiten, voorzitter Participatieraad Hardenberg Hanny van Geffen en zangeres/medewerkster Cultuurkoepel Vechtdal Anja Dalhuisen. Zij waren het er unaniem over eens dat Avond4Daagse Kloosterhaar het initiatief was welke de eerste prijs dik heeft verdiend. Een luchtballonvaart boven hun eigen omgeving werd hen aangeboden door De Stuw. Een mooie en welverdiende tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Lutten Helpt en Eettafel Hardenberg/Dedemsvaart. Lutten Helpt mag gaan lunchen met tien personen, deze prijs werd aangeboden door Jerrink Verhuur en Catering. Eettafel Hardenberg/Dedemsvaart kreeg een geheel verzorgde bioscoopavond aangeboden door Bios Hardenberg.

In de pauze mochten de aanwezigen stemmen voor de Publieksprijs. Twee jonge meiden, welke activiteiten organiseren op het AZC voor jongeren, kregen van het publiek de meeste stemmen en mogen gaan genieten van een heerlijke taart.

Benieuwd naar alle initiatieven?

De boekwerkjes zijn gratis af te halen bij De Stuw in Hardenberg.

De Stuw wil graag alle deelnemers, de jury en sponsoren bedanken voor deze geweldige en inspirerende avond!