Hardenberg

Feestelijke jubileumactie Visgilde Theun de Jong

Door de redactie

Visgilde Theun de Jong opende ruim 10 jaar geleden zijn deuren in het centrum van Hardenberg en deze feestelijke mijlpaal laat de visspecialist niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf 24 april profiteert u bij Visgilde Theun de Jong aan de Smederijstraat 1 in Hardenberg 10 dagen lang van diverse jubileumaanbiedingen. Ook maken klanten bij elke aankoop kans op fantastische prijzen.

"Maak van elke dag een feest met vis!"

"Van dit 10 jarig jubileum maken we echt een feestje", aldus een trotse Theun en Evelien de Jong. "We hebben een winkel om trots op te zijn. Vanaf de start van onze winkel was het duidelijk: kwaliteit en de klant staan centraal. En dat is waar het nu, 10 jaar later, nog steeds om draait. Maak van elke dag een feest met vis! We zeggen ook niet voor niets: Want vis is feest!".

Hoe Visgilde Theun de Jong al 10 jaar een begrip is in Hardenberg? "Het altijd hoge niveau dat wij, met ons hele team, elke dag nastreven resulteert uiteindelijk in een steeds drukker wordende winkel. We werken veel samen en kopen dagelijks een groot assortiment verse vis in. Ook proberen we iedere dag weer verrassende nieuwe huisgemaakte producten uit".

Lekkerbekken opgelet!

Visgilde Theun de Jong viert het jubileum graag met zijn klanten. Van 24 april t/m 4 mei profiteert u van spectaculaire jubileumaanbiedingen en tevens ontvangt u bij iedere aankoop een gratis kanskaart. Lever de kanskaart volledig ingevuld in bij de visspecialist om kans te maken op een Weber compact barbecue of een van de andere spectaculaire prijzen.

Onze winkel en ons assortiment

Op onze website vindt u informatie over onze winkel en ons assortiment. Ons assortiment bestaat onder andere uit vis voor op de barbecue, complete vismenu's, diverse belegde broodjes en heerlijke gebakken vis. Heeft u iets te vieren (feest of buffet)? Maak het u dan gemakkelijk en maak gebruik van de mogelijkheden voor het (online) bestellen en het laten bezorgen van bijvoorbeeld visschotels, salades en nog veel meer lekkernijen. Kijk voor meer informatie over de winkel, het online bestelassortiment en de bezorgopties op theundejong.visgilde.nl. Theun de Jong en het team nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de winkel tijdens het jubileum en mee te profiteren van de verschillende jubileumacties!