Twenterand

Feestelijke heropening Aldi Vroomshoop

Door de redactie

Op vrijdag 24 mei wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Julianaplein in Vroomshoop feestelijk heropend. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten tot de heropening op 24 mei.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, accuboren- en schroefmachines of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er zolang de voorraad strekt een gratis herbruikbare Aldi-tas. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Dimitri van Leeuwen: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom".

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan het Julianaplein 35 in Vroomshoop beschikt over genoeg parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag: 8.00 tot 20.00 uur, op donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.aldi.nl/aldi-vernieuwt/vroomshoop.html.