Hardenberg

Feestelijk openingsweekend 'Op ons Boerenerf'

Door de redactie

De Boer'n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof, Vilstersestraat 28 te Lemelerveld staan zaterdag 4 en zondag 5 juli in het teken van een feestelijke opening.

Tijdens de Boer'n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort bevat leuke opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij. Geef ook zeker de kalfjes een flesje melk!

Het maïsdoolhof is dit jaar weer totaal anders. De nieuwe route zorgt ervoor dat je weer flink kunt verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten zorgen voor actie en plezier! Kun jij ons helpen en de kluis kraken?

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs! Daarnaast zijn er nog meer speelactiviteiten, zoals onder andere een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.

Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Extra veel pret.

'Op ons Boerenerf' is vanaf 4 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Beleef het doolhof op een griezelige manier.