Hardenberg

Feest voor het héle gezin

Door de redactie

BTK Kraamzorg doet er alles aan om de kraamtijd onvergetelijk te laten worden. De professionele, gekwalificeerde, enthousiaste en betrokken kraamverzorgenden werken vanuit hun hart. Niets wordt aan het toeval overgelaten, niemand wordt vergeten.

De kraamtijd is een feest voor de hele familie. Dus ook voor de broertjes en zusjes in het gezin. Daarom doet BTK Kraamzorg er alles aan om ook hen te betrekken bij de komst van een baby. En wat is er dan mooier om zelf als kraamverzorgende te mogen meehelpen bij het verzorgen van het nieuwe broertje of zusje? Helpen bij het voeden, bij het in bad doen en bij het eten koken. Dat allemaal in een heuse kraamschort voor de kinderen. Want daar zorgt BTK Kraamzorg natuurlijk voor om het helemaal echt te doen laten lijken.

En als het kraamhulpje goed zijn of haar best heeft gedaan krijgt de stoere broer of zus ook nog eens een echt diploma. De kraamtijd in een gezin krijgt daarmee een extra dimensie. Daar gaat het ook om; we zijn ervoor om het iedereen in zo'n mooie tijd van het leven naar de zin te maken.

Reactie van een moeder:

Renate (Hardenberg):"De introductie van een kraamhulpje is een geweldig mooi idee. Ons dochtertje voelde zich de koning te rijk. Ze was zo blij dat ze mocht meehelpen. En dan ook nog eens een heuse kraamschort en een diploma. Ze belde elke dag met oma en opa om te vertellen wat ze die dag weer had gedaan. Mede daardoor was deze kraamtijd extra plezierig voor iedereen."

BTK Kraamzorg biedt een interessante welkomstactie. Meld je je nu aan bij BTK Kraamzorg dan ontvang je geheel gratis een 3/4D echo ter waarde van 110,-euro. En daarnaast ontvang je bij aanmelding in de maand maart een high tea voor 2 personen bij De Koffiepot in Hardenberg.

Meer informatie?

Kijk op hun website: www.btkzorg.nl/kraamzorg of bel 088 – 2383700.