Hardenberg

Feest in Westerhaar

Door de redactie

Van 19 tot en met 25 mei was de feestweek in Westerhaar. De Oranjevereniging heeft voor de inwoners van Westerhaar-Vriezenveensewijk geprobeerd om voor elk wat wils iets te organiseren. Op dinsdag 21 mei was de feesttent afgeladen vol tijdens het feest voor vrijwilligers en matelzorgers. Shantykoor De Kloosterzangers uit Sibculo trad op.

Op zondag 19 mei was er een kerkdienst door gezamenlijke kerken. Op woensdag 22 mei begint de kermis om 13.00 uur en om 14.00 uur is er een inloop voor de jeugd in de feesttent en daar kunnen ze ook gaan knutselen. 's Avonds is er een speciale Countryavond met medewerking van Little Montana en de North Hill Country dancers. Donderdagmiddag zijn de ouderen aan bod. De Sentimenties zorgt vanaf 13.30 uur oor muziek in de feesttent. Om 15.00 uur opent de kermis en 's avonds om 20.00 uur is er een muziekavond m.m.v. Dj Tripple Music Experioence. Vrijdagmiddag wordt vanaf 13.30 de Bingo gehouden en de kermis gaat open om 15.00 uur. 's Avonds om 20.30 is er een muziekavond m.m.v. B. Normal. Om 23.00 is er weer prachtig vuurwerk.

Op zaterdag is de kermis open vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur zijn de kinderen aan de beurt bij de playbackshow. Opgave voor de playbackshow kan via de website en via de Facebookpagina van de Oranjevereniging. Tijdens deze middag worden ook de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd van koningsdag. Zaterdagavond om 20.30 is er een muziekavond met de topband Kroepin. Oranjevereniging nodigt iedereen uit om er een mooi feest ervan te maken.