Hardenberg

Familietoernooi Gramsbergen

Door de redactie

Zaterdag 15 juni vindt de 30e editie van het familietoernooi in Gramsbergen plaats. Dit jaar wordt er door 34 teams gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Ook staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel bij de organisatie van het familietoernooi. Voor de meest gezellige en sportieve familie is er ook een mooie prijs te winnen.

De poulewedstrijden beginnen vanaf 9.15 uur en worden op 5 verschillende velden gespeeld. Wanneer de poulefase voorbij is wordt er gekeken wie er door gaan naar de volgende ronde. De nummers 1 en de drie beste nummers 2 van de poules gaan door naar de kwartfinales. Rond de klok van 16.00 uur wordt de finale gespeeld en weten we wie de winnaar van 2019 wordt. De familie Salomons gaat vast proberen de wisselbeker te verdedigen.

Omdat het de 30e editie is er voor elke deelnemende familie een presentje. Ook wordt er een foto gemaakt met alle families samen na de poulewedstrijden. De dag wordt afgesloten met de welbekende derde helft, waarbij iedereen de voetbalprestaties kan bespreken en kan genieten van de muziek.

Er is niet alleen aan de voetballers gedacht maar ook voor de supporters en kinderen is er genoeg te beleven. Er staan springkussens, de draaimolen draait en door de jongsten wordt er gestreden om de penaltybokaal.

Daarnaast zijn er broodjes gezond, de supportersvereniging zorgt voor de broodjes hamburger en beenham, de snackcorner is open en er worden zelfs pizza's gebakken.