Twenterand

Falco-medewerkers Henk Euverman en Tonnie Kampman met pensioen

Door de redactie

Onlangs zijn Henk Euverman en Tonnie Kampman na een dienstverband van ruim veertig jaar bij Falco met pensioen gegaan. Tijdens een feestelijke avond in de Falco betonhal heeft de directie en personeel twee zeer betrokken collega's bedankt voor hun inzet.

Tonnie heeft ruim 43 jaar bij Falco gewerkt. Eerst op de montage afdeling en later op de voormontage. Namens het personeel heeft Tonnie een heel mooi gereedschapskastje ontvangen, inclusief Falco deur met voor Tonnie onmisbare producten; boortjes 5.2 en pleisters.

Henk was bijna 41 jaar in dienst van Falco en is begonnen als lasser. Na twintig jaar lassen heeft Henk ruim jaar als monteur gewerkt. Henk staat bij Falco bekend om zijn uitspraken, waarvan de bekendste is "wai hebt, dat hey".

De betonhal was voor de gelegenheid omgebouwd tot gezellige feestlocatie voor personeel en aanhang. Henk en Tonnie ontvingen een persoonlijk cadeau en oud-directeur Gerrit Friesacher en Hoofd Bedrijfsbureau/KAM-functionaris William Flim deelden een aantal leuke herinneringen in hun speeches. Tot slot namen Henk en Tonnie zelf het woord om een aantal mensen te bedanken.

Tonnie en Henk een hele fijne tijd met hun familie en willen beide heren vanaf deze plek nogmaals hartelijk bedanken voor de jarenlange inzet!

Productie Manager William Flim, Tonnie Kampman, Henk Euverman en Falco oud-directeur Gerrit Friesacher.