Hardenberg

Extra activiteiten Buurtkamer Hardenberg in mei

Door de redactie

Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten. In mei zijn er ook weer leuke extra activiteiten.

unknown

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdag- en donderdagochtend. Op dinsdagmiddag is de Buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In mei zijn er de volgende extra activiteiten.

Bingo

Op donderdag 2 mei is er een bingo middag. Aanvang 14.30 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, inclusief koffie/thee. Van tevoren opgeven

Eetcafé de Buurt

In mei kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 7 mei, 14 mei, 21 mei en 28 mei. Opgeven kan via 06-18665938. Menu's om mee te nemen liggen in de Buurtkamer. Vol=Vol.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 ¿ 271690 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.