Hardenberg

Extra activiteiten Buurtkamer

Door de redactie

Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten. In december vindt er weer een bingomiddag plaats en wordt er een Kerstlunch aangeboden op tweede Kerstdag.

unknown

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve donderdag de hele dag. Op dinsdagmiddag is de buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie.

Bingo

Donderdag 5 december vindt er weer een bingomiddag plaats. Aanvang 14.30 uur. Van te voren opgeven en een eigen bijdrage is nodig.

Kerstlunch

Op donderdag 26 december, tweede Kerstdag, wordt een heerlijke Kerstlunch met verschillende hapjes geserveerd. Aanvang 13.00 uur-14.30 uur. Tevens kan worden kennis gemaakt met vrouwen uit een andere cultuur.

Van te voren opgeven en een eigen bijdrage is nodig.

Eetcafé de Buurt

In december kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 3 december, 10 december en 17 december. Opgeven kan via 06-18665938. Menu's om mee te nemen liggen in de Buurtkamer. Vol=Vol.

Op 24 december en 31 december is het eetcafé gesloten.

Openingstijden december

De klusmiddag vindt voortaan plaats op de woensdagochtend in plaats van de dinsdagmiddag.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw via 0523-267478 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het Eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.jansen@destuw.nl.