Hardenberg

Expositie 'Heldinnen, De Moeder de Vrouw' geopend

Door de redactie

Van 23 tot en met 31 maart organiseert de Bibliotheek Hardenberg een expositie 'Heldinnen en De Moeder de Vrouw'. Deze is zaterdag 23 maart om 11.30 uur door wethouder Gitta Luiten in Bibliotheek Hardenberg.

G.Brokelman

De Bibliotheek was op zoek naar kunstenaars en creatievelingen die hun werk wilden exposeren tijdens deze expositie. Vele geïnteresseerden hebben zich aangemeld. De inzendingen overtroffen de verwachtingen, zowel in diversiteit als in aantal. Het wordt een gevarieerde expositie met kunstwerken rondom de thema's heldinnen, het thema van de Internationale Vrouwenweek en De Moeder de Vrouw, het thema van de Boekenweek 23 maart ook van start ging.

Om 11.30 uur werd de expositie officieel geopend door wethouder Gitta Luiten. Vervolgens heeft dichter Viviane Roos een gedicht voordragen in het thema. Aansluitend was er de mogelijkheid de gehele expositie te bekijken in de Bibliotheek. Vanwege het grote aantal inzendingen heeft de Bibliotheek besloten de expositie te laten hangen t/m 30 april. Tot die tijd heeft iedereen de mogelijkheid de expositie te bezoeken.