Hardenberg

Expositie 'Heldinnen, De Moeder de Vrouw'

Door de redactie

Vanaf zaterdag 23 maart organiseert de Bibliotheek Hardenberg de expositie 'Heldinnen en De Moeder de Vrouw'. Deze wordt om zaterdag 11.30 uur officieel geopend door wethouder Gitta Luiten in Bibliotheek Hardenberg.

De Bibliotheek was op zoek naar kunstenaars en creatievelingen die hun werk wilden exposeren. Vele geïnteresseerden hebben zich aangemeld. De inzendingen overtroffen de verwachtingen, zowel in diversiteit als in aantal. Het wordt een gevarieerde expositie met kunstwerken rondom de thema's heldinnen, het thema van de Internationale Vrouwenweek en De Moeder de Vrouw, het thema van de Boekenweek dat aanstaande zaterdag ook van start gaat.

Om 11.30 uur wordt de expositie officieel geopend door wethouder Gitta Luiten. Vervolgens zal dichter Viviane Roos een gedicht voordragen in het thema. Aansluitend is er de mogelijkheid de gehele expositie te bekijken in de Bibliotheek. Bibliotheek Hardenberg nodigt geïnteresseerden van harte uit voor de opening van de expositie.

Vanwege het grote aantal inzendingen heeft de Bibliotheek besloten de expositie te laten hangen tot en met 30 april. Tot die tijd heeft iedereen de mogelijkheid de expositie te bezoeken.