Hardenberg

Evert van de Veen en Aniek van Oosterom in Bovenkerk

Door de redactie

Op zaterdag 15 augustus verzorgen Evert van de Veen en Aniek van Oosterom vanaf 20.00 uur een muzikale ontmoeting in de Bovenkerk in Kampen. Evert bespeelt het orgel en de vleugel, Aniek zal de panfluit bespelen. Werken van onder anderen Bute, Mulder, Den Toom en Zwart zullen te horen zijn. Verder wordt er eigen werk van Evert ten gehore gebracht en verzorgt Evert ook solo's op het orgel.

Kunt u óók zo genieten van dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma's, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z'n facetten laten klinken... Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de 'place-to-be'!

De entreeprijs bedraagt 12,50 euro, kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Aanmelden is verplicht. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis. Wilt u het concert echt niet missen? Dan kunt u ook een kaartje kopen om via een livestream mee te luisteren en te kijken. Allen hartelijk welkom. Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen. Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl.

Evenementenkalender