Hardenberg

Evenementenhal beschikbaar voor overheid

Door de redactie

Beurs- en eventorganisator Easyfairs Nederland, eigenaar van onder meer Evenementenhal Hardenberg, stelt haar locaties ter beschikking aan de lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

De evolutie van het coronavirus en de snelheid van de ingrijpende maatregelen die de overheden nemen om de verdere verspreiding tegen te gaan hebben een verregaande impact, direct of indirect, op de bevolking en op alle economische sectoren. De sector van beurzen en events is hard getroffen aangezien alle evenementen die de komende weken gepland waren in zo goed als alle landen zijn uitgesteld. Easyfairs wil haar steentje bijdragen aan de collectieve maatregelen tegen het coronavirus, en heeft de Nederlandse, Belgische en Zweedse overheden voorgesteld haar locaties ter beschikking te stellen.

Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland licht toe: "Wij zijn bijzonder onder de indruk van en geraakt door de onvoorwaardelijke inzet van alle overheden en gezondheidsinstanties. Wij vinden het logisch om als bedrijf zelf deel te nemen aan deze collectieve inspanning ter bestrijding van het coronavirus en om, waar mogelijk, het leed te verzachten van zij die direct getroffen zijn. Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, opslagruimtes van medisch materiaal, enzovoort. We hebben de burgemeesters en wethouders van de gemeente Gorinchem, Hardenberg en Venray persoonlijk op de hoogte gebracht en zij hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief".