Hardenberg

Electro World Kosse nieuwe naam Kosse Euronics

Door de redactie

De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Kosse Slagharen wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan.Electro World Kosse aan de Herenstraat in Slagharen krijgt een geheel nieuw jasje.

"Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Onze medewerkers zijn erg trots op deze verandering. We heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel", aldus Alfred Kosse.

"Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto's en natuurlijke de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden", vervolgt Alfred Kosse.

De heropeningsweek van de winkel met de nieuwe uitstraling is van 18 t/m 23 februari. Daarbij is iedereen van harte welkom. Natuurlijk zijn daar ook bijzondere aanbiedingen bij.

Electro World Kosse is gevestigd aan de Herenstraat 7 in Slagharen. Er is voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden zijn: Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur en dinsdag tot enmet vrijdag 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur..